Nu 50% korting op alle matrassen, Topper & Dreamer boxspring Nu 50% korting op alle matrassen

Een koekje voor het slapen gaan?

M line plaatst functionele, analytische en marketing cookies. Dankzij functionele cookies werkt de website goed, terwijl de analytische cookies ons helpen om de website te verbeteren. Via de marketing cookies kunnen we jouw interactie met ons binnen en buiten onze website te volgen. Dat doen we legitiem en belangrijk, anoniem. Meer weten? Lees hier alles over onze cookie- en privacyverklaring. Door te accepteren geef je toestemming voor onze marketing cookies. Kies je voor weigeren? Dan plaatsen we alleen functionele en analytische cookies.

Wave Reviews

Gemiddelde uit 52 Reviews
8,6
8,6
Terug naar Wave

Alle onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van M line die een productaankoop hebben gerealiseerd.

willempie59 03-03-2024
10
10

beter dan verwacht ik slaap nu beter en aan een stuk door

Fenneke Groenbroek 24-01-2024
9
9

Het matras ligt heerlijk, het ondersteunt mijn lichaam goed en het is lekker warm.

Erwin Pappot 02-01-2024
9
9

Heerlijk matras met voldoende mogelijkheden om de hardheid in te stellen. Over de kwaliteit kan ik nu nog niet veel zeggen, slechts 1 maand in mijn bezit.

Edwin Teeling 24-11-2023
9
9

super matras!! Totaal geen problemen met wennen aan het nieuwe matras en lekker uitgerust wakker worden.

Monique 17-06-2022
8
8

Ik ben nog aan het wennen, het is een fijn matras, mijn jarenlange heup/onderrugklachten zijn erdoor verdwenen, maar ik kan er nog niet helemaal mijn draai op vinden met mijn kussen. Maar volgens mij gaat dat wel lukken!

Anonymous
10
10

Mega blij! Nu met veel minder pijn me bed uit(fibromyalgie)

Anonymous
8
8

Je slaapt lekker op t matras, maar het is geen zit matras. Een krantje lezen in bed is niet echt fijn. Dus wij zijn er nog niet over uit of we voor dit matras gaan.

Anonymous
9
9

Dit matras ligt zoveel fijner dan mijn oude matras. uitstekende ondersteuning, mn schouder valt goed weg in het matras bij zijslapen en het voelt allemaal lekker koel aan. Het enige puntje is dat het matras nog wel net wat zachter had mogen zijn in de zachtste combinatie. Ik voel nu te weinig verschil tussen de paarse of witte laag boven. Verder zeer tevreden!

Yvo Trimbos 30-10-2021
8
8

Matrassen voldoet aan de verwachting. Ze werden geleverd in de zachtste stand, maar die is al best wel hard.

Leon 27-10-2021
9
9

Een fijn matras, dat aan te passen is aan je gewicht en persoonlijke voorkeur, al merk ik weinig verschil als ik de bovenste laag omdraai. Maar dat geeft niet: ik lig heerlijk en beweeg een stuk minder in mijn slaap. Bovendien sta ik op zonder rugpijn. Dit was met de vorige matras wel anders. Het is ook fijn dat je de hoes kunt wassen.

Anonymous
10
10

Ik heb in tijden zo lekker geslapen

Anonymous
8
8

Fijn matras, prijs kwaliteit is prima. Ook handig dat je de bovenlaag kan wisselen, hierdoor kan je de hardheid een beetje aanpassen. Het matras neigt wel wat naar de hardere kant, voor mensen die graag een heel zacht matras willen is deze waarschijnlijk niet zo geschikt. Tot nu toe prima kunnen slapen op dit matras.

Anonymous
9
9

Uiteindelijk was het matras niet de juiste 'hardheid' voor mij, dus heb ik besloten om het matras weer te laten ophalen. Dat ophalen was allemaal heel goed geregeld. De 9 is dus voor de zeer goede service.

Anonymous
9
9

Matras bevalt mij heel goed! Het is alleen jammer dat er geen 160 x210 bestaat.

Anonymous
9
9

Uitstekend!

Henk Zomer 06-07-2019
10
10

De matrassen bevallen erg goed

Ludo Van den Broeck 12-04-2019
8
8

degelijk product, wel een aanpassing nodig, maar na een paar nachtjes slapen valt deze matras reuze mee.

Sandra Labrie 13-05-2024
8
8

Matras is fijn, wat niet fijn is dat er heel groot op de website staat binnen 1 dag geleverd maar als ze via DPD sturen deze minimaal 2 dagen erover gaat doen. Dus weggegooid mijn vrije dag speciaal daarvoor opgenomen! Niemand die daarin verantwoording neemt, alleen maar wijzen naar elkaar.

Sandra 25-04-2024
10
10

Absolute aanrader dit matras. Ik slaap er nu een week op en hij ligt heerlijk! Was elke cent waard.

Albert Wester 10-12-2023
10
10

De levering was niet, zoals aangekondigd, de volgende dag maar de dag daarna. Vervolgens heerlijk slapen en wakker worden zonder rugpijn, het de matrassen bevallen geweldig.

Anonymous
9
9

Na een frustrerende ervaring met het IKEA VALEVÅG matras, dat binnen een jaar kuilvorming vertoonde, besloot ik om andere matrassen uitgebreid te testen. Als een 80+ kg wegende man zocht ik naar een matras met de juiste balans tussen comfort en ondersteuning, terwijl mijn vriendin een voorkeur had voor een stevigere optie. Hier is een samenvatting van mijn ervaringen met de verschillende matrassen die ik heb getest: Lidl LIVARNO home Hybrideschuim matras H3: Dit matras van Lidl bleek relatief dun en zacht te zijn, wat voor mij als een zwaardere persoon niet ideaal was. Mijn vriendin, die aanzienlijk minder weegt, vond het ook niet bijzonder comfortabel vanwege de zachtheid. Emma Hybrid: De Emma Hybrid is een matras zonder aanpasbare hardheid, maar het biedt wel goede ondersteuning. Voor mij persoonlijk was het iets te stevig, maar mijn vriendin vond het geweldig. Het lijkt een goede keuze te zijn voor mensen die een steviger matras prefereren. Matt Sleeps: Het Matt Sleeps matras bood een zachter gevoel in vergelijking met de M-line Wave. Hoewel ik heb geëxperimenteerd met de verschillende mogelijkheden, vond ik het matras in de hardere stand niet voldoende ondersteunend voor mijn gewicht. Voor mij was de zachtere stand van de M-line Wave comfortabeler. M-line Wave: De M-line Wave heeft aanpasbare hardheidsopties, wat een pluspunt is. Ik vond de zachtere stand van dit matras perfect voor mijn behoeften, met voldoende ondersteuning voor mijn gewicht. Al met al kan ik concluderen dat de keuze van een matras sterk afhankelijk is van persoonlijke voorkeuren en lichaamstype. Mijn vriendin genoot van de stevigheid van de Emma Hybrid, terwijl ik de voorkeur gaf aan de aanpasbare hardheid en ondersteuning van de M-line Wave. Het Matt Sleeps matras was comfortabel, maar voor mij net iets te zacht in vergelijking met de M-line. Het Lidl matras was voor geen van ons beiden de ideale keuze vanwege de zachtheid en gebrek aan ondersteuning.

Anonymous
8
8

De matras is prima. De levering is echter een drama. Tot 2x toe met 3 weken uitgesteld. Niet echt professioneel.

Anonymous
7
7

Goed matras, met 50% korting goede kwaliteit prijsverhouding. Echter had ik wel gehoopt dat het matras zachter zou zijn. Ik weeg niet zo heel veel (50kg) het matras op de meest zachte opties gelaten maar vindt het medium comfortabel en fluffy.

Karel Mensert 27-08-2023
8
8

Ik heb de matras 1 week. Dus niet zoals in de kop staat enkele weken. De matras voldoet ondanks dat aan de verwachting. Alleen de verpakking is niet van deze tijd. Een doos die niet tegen transport kan. Heel veel folie. Dat moet en kan beter.

Jos 23-02-2023
9
9

Ik heb het Wave by MLine matras nu ruim 40 dagen. Ik had hiervoor een vrij stevig schuimmatras van slechts één zone en 12 cm dik, maar deze was al ongeveer 15 jaar. Hier sliep ik nog steeds goed op, maar ik merkte dat ik steeds meer aan het draaien was voor ik echt lekker lag en in slaap viel. Na het lezen van veel informatie en testrapporten over alle soorten matrassen besloot ik dat een koudschuim of traagschuim voor mij de beste optie was i.v.m. allergie. Ik dacht later dat de Wave by MLine voor mij een een goede keus zou zijn door de mogelijkheid om door draaien van de lagen de stevigheid te kunnen veranderen. Op de website kwam ik erachter dat voor mijn gewicht van 80 kg de standaard configuratie optimaal zou moeten zijn. De bestelling op vrijdagavond verliep probleemloos en de levering was al zaterdag rond het middaguur en met prima communicatie over de levering. Super! In de middag heb ik het matras uitgepakt en uit de vacuum verpakking geinstalleerd. Dit gaat erg makkelijk en het matras is snel op volume. Let Op: het is geen lichtgewicht en 24 cm dik, dat is met opmaken van het bed wel even wennen met manouvreren. De eerste nacht voelde heel vreemd, eerst alsof ik op een ballon lag te wiebelen, terwijl je toch ook het gevoel hebt een beetje in de bovenlaag te zakken, gek.. Omdat de bovenlaag erg zacht is in vergelijking met mijn oude matras kon ik mijn draai helemaal niet vinden. Echt amper geslapen. De tweede nacht had ik daardoor niet veel vertrouwen in, maar ging boven verwachting, misschien omdat ik een nacht gemist had en moe was. Daarna was ik ook gelijk gewend en ik heb geen slechte nachten meer gehad. Ik lig er nu heerlijk in en slaap prima. Ik merk dat ik rustiger lig en veel minder de neiging heb te draaien. Hoewel de bovenlaag zacht voelt, lig je toch op een stevig bed. Ik heb zover nog geen behoefte gehad te experimenteren met het draaien van de lagen. Mijn matras ligt op een Auping spiraal en voelt koeler dan mijn oude matras. Het lijkt beter te ventileren, voor de zomer een prettig idee. Het bevalt mij voorlopig erg goed.

Inge Poelmans 26-10-2022
8
8

Fijn matras ligt lekker

Anonymous
8
8

Ligt heerlijk,geeft steun.

Dini Eijkemans 12-08-2022
7
7

Fijn dat je het matras kan aanpassen, zal voor veel mensen uitkomst zijn. Voor mij persoonlijk is de zachte kant iets te zacht en de hardere variant weer iets te hard, weet dus niet of ik het ga houden, heb het nu 30 dagen en wil het nog even wat langer uitproberen, in de hoop dat het nog wat aanpast,anders helaas retour

Marleen 04-10-2021
9
9

slaapt heerlijk. Geeft goede ondersteuning. Geen last meer van rugpijn. Enige minpunt is dat de bovenste laag langzaam verschuift ten opzicht van de onderste laag. Op te lossen door tijdens het verschonen hem weer goed te leggen, wel omslachtig.

Mariëtte Kamper 25-09-2021
8
8

Prettige matras goede ondersteuning

Wendy Lindner 15-09-2021
9
9

Het ligt lekker hart

Daan Busé 12-09-2021
10
10

Dit matras is geweldig. Ik had altijd last van mijn rug na het slapen maar sinds dit matras heb ik dat niet meer!

Kevin Jacobs 10-09-2021
10
10

Een super lekker matras. Lekker stevig.

Jan van Dongen 21-12-2020
8
8

Prima matras en voldoet aan de verwachtingen. Gekozen omdat hij instelbaarbaar is voor comfort. Jammer vind ik dat de koudschuim laag aan de zijden is afgerond. Ik heb deze nu aan de bovenzijde liggen en geeft het gevoel dat je op een bal ligt omdat de hoeken zijn afgerond

Anonymous
10
10

Slaapt heerlijk! Ik had last van mijn rug en dit neemt elke dag verder af. Erg blij met deze aankoop!

Anonymous
8
8

Slaapt lekker. Stevig matras en heerlijk traagschuim

mmg Bullens 16-09-2020
10
10

het slaapt super goeie keus gemaakt

Mariëlle van Liempd 21-08-2020
5
5

Het matras ligt lekker, maar ik word ‘s morgens met rugpijn wakker (die weer over gaat als ik even beweeg).

Anonymous
6
6

Het matras is behoorlijk warm, voelt broeierig aan, Servicedesk van m line wist hiervoor geen oplossing Ik heb zelf extra een dikke katoenen onderdeken erbij gekocht om dit te verhelpen. Matras lag eerste weken lekker stevig, begint nu al wel wat in te deuken.

mmg Bullens 13-08-2020
10
10

hij bevalt zo goed dat we er nog een bij bestellen

Anonymous
8
8

lekkere stevige matras voor zijliggers

Claes 13-08-2020
9
9

2 dagen wennen, daarna eigenlijk niet meer mee bezig geweest. Goed teken, want matras slaapt dus goed. Zijn er nog niet eens aan toegekomen de bovenste laag om te draaien. Ik hou van wat zachter, partner van iets harder maar beiden nu al tevreden. Afwerking zou iets strakker mogen maar verder prima tevreden.

M Scheffer 13-08-2020
8
8

Zeer tevreden slaapt heerlijk

Ernestien van Baal 12-08-2020
5
5

Ik kreeg tot 2 keer toe een matras toegestuurd waarvan de lagen niet even breed waren. Ik heb ze beide teruggestuurd. Op zich heb ik ook netjes mijn geld terug gekregen. Maar durfde daarna niet meer bij dit bedrijf te bestellen

Gary van de Haterd 20-07-2020
10
10

Perfecte ligging

Robert Lindenberg 08-09-2019
8
8

Na korte gewenning prettig, stevig matras.

AJ  Oosterbaan 14-07-2019
8
8

Is wel erg wennen om hierop te slapen, behoorlijk stug matras.