Wave Light Reviews

Gemiddelde uit 30 Reviews
6,8
6,8
Terug naar Wave Light
Anonymous
9
9

Fantastisch

Anonymous
9
9

Goede ondersteuning

Jeroen Van der Leer 13-08-2020
8
8

Het blijft altijd afwachten hoe een nieuwe matras bevalt. Heb er zeker geen spijt van en de lage prijs is ook een groot pluspunt.

lot mulder 28-05-2021
1
1

Ik heb mijn product nog steeds niet ontvangen. Krijg mail of ik het wil beoordelen omdat ik het al 30 dagen in huis zou hebben. De levering is al voor de 3e keer uitgesteld.

Diana Den Hertog 19-05-2021
7
7

Ik moest even wennen, had wat rug klachten op het begin. Nu ik er aan gewend ben slaap ik prima.

Dimitri van Steenderen 13-04-2021
7
7

Goed matras voor deze prijs. De twee verschillende hardheden zijn natuurlijk wel makkelijk maar eenmaal gekozen heb je daar niets meer aan.

Anonymous
4
4

Mijn ervaring met het Mline matras is dat ik er pijn in mijn onderrug van kreeg. Heb dus niet echt een goede ervaring met het Mline matras..

Martine Van VELZEN 24-03-2021
5
5

Ik slaap na 30 dagen nog steeds niet helemaal goed. Wordt elke ochtend wakker met lichte rugpijn en onrustige benen.

Ruben Olthuis 01-03-2021
8
8

Het matras is top! Hij ligt niet te hard en niet te zacht, ondersteunt goed en is geschikt voor onrustige slapers. De bezorging duurde wel veel te lang, er stond 7 werkdagen en het werd ruim 2 maanden. Al met al een relatief goedkoop matras die zeker niet tegenvalt.

Victor Rijswijk 25-02-2021
7
7

Timo Spijkerboer 20-02-2021
3
3

Zal snel scheef in het schuim. Zweetvoeten.

Anonymous
7
7

Prima product, maar de matras helt naar beneden. Dus het voelt alsof je naar beneden rolt doordat de linkerkant van de matras lager is dan de rechterkant. Heb er nu twee weken op gelegen en is niet verbeterd. Als je de matras 180 graden draait is het de andere kant die helt. Daardoor weet ik zeker dat het niet door de bedbodem komt. Support geeft aan dat dat kan gebeuren. Mocht het na een maand niet bijgetrokken zijn dan gaat ie terug.

chloe doree 04-11-2020
8
8

I have been had a much higher quality of sleep in the past days! The mattress slightly embrace your body so that your spine get straight. I like that the cover is very easily washable Although, sometimes I feel very hot, but I dont know if it is the matress or my temperature.

Letizia 04-11-2020
10
10

Fijne slaapervaring. 150 dagen op proef is voor mij niet nodig, ik ben verkocht!

Rachel Dutton 04-11-2020
3
3

Helaas te hard voor mij.

Lucas Grossi 30-10-2020
4
4

The technology used on it is good, you can see its well done and built from good materials. It's too hard though, cause me shoulder pain. I needed to add a top layer to it to make it good enough to sleep. Now its working pretty well. Im not planning to return it since I live in the 4th floor and it waaaay too much effort to buy a new one and return this one, and as its now good enough with the top layer, I'll just keep using it. I wouldn't buy it again and I do not recommend, though.

Monique Klop 30-10-2020
8
8

Gekocht als logeermatras, voelt en ligt goed, maar heb er nog maar hooguit paar uur op gelegen, en nog geen gasten gehad. Fijn dat je kan kiezen voor 2 comforts door het matras te draaien.

Anonymous
7
7

Het is een fijn matras met goede ondersteuning waar je het nodig hebt.

Anonymous
4
4

Anonymous
9
9

P. Hendrickx 14-08-2020
9
9

Vincent Gent 13-08-2020
8
8

Matras had een tikkie dikker gemogen. Slaapt verder goed.

Anonymous
1
1

We zochten na negen jaar op een mline matras geslapen te hebben naar een opvolger. De consumetengids gaf het wave matras een redelijk goede score . Na een week proef slapen hebben we de oude mline matrassen maar weer in gebruik genomen. De wave matrassen waren veel te hard en gaven schouders en heupen veel te veel ondersteuning. Wel goede terrugstuur service

Hillebrant Kommerij 13-08-2020
8
8

Prijs kwaliteit verhouding prima. Over de levensduur kan ik weinig zeggen maar er zit 10 jaar garantie. Ik gebruik de zachte kant, opzich zou hij wat dikker mogen maar ja dan gaat de prijs ook al snel omhoog. Voor mij een goede keuze geweest. (hiervoor een Emma matras geprobeerd die een keer zo duur is, en die was lang zo goed niet..)

J V Liere 13-08-2020
10
10

Slaapt perfect!

A Heim-Roest 13-08-2020
8
8

Erg fijn matras

Anonymous
9
9

Goed matras met de juiste ondersteuning voor een zijslaper.

Anonymous
8
8

Anonymous
5
5

Product geretourneerd. Voor mij te hard. Voor zijslaper of zwaardere personen + 60 waarschijnlijk beter geschikt. Goede service.

Egbert van Lee 21-07-2020
9
9

Goede prijs kwaliteit verhouding

Wavebymline.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om je beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag jouw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij je beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?