• 125 nachten proefslapen
  • 10 jaar garantie
  • Niet goed? Geld terug!

Wave Light Reviews

Gemiddelde uit 42 Reviews
8,0
8
Terug naar Wave Light

Alle onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van M line die een productaankoop hebben gerealiseerd.

Anonymous
9
9

Het formaat past goed in ons opklapbed. Tevreden over het comfort en zeker de prijs

Anonymous
9
9

Sinds kort heb ik een opklapbed en daar past mijn dikke emma matras helaas niet in. In de reviews las ik meerdere mensen die tevreden waren met hun emma en nu over zijn gestapt naar wave ligth en daar net zo lekker op liggen. En ik snap waarom. Het comfort is zeer vergelijkbaar; zacht maar toch voldoende ondersteuning (ik slaap op de zachte kant). Blij met deze aankoop!

Huub Rohde 11-09-2023
9
9

In combinatie met de Wave Topper de juiste hardheid en dus ondersteuning voor mijn (beschadigde) rug kunnen instellen. Slaap weer zonder pijn in de rug en sta weer op zonder pijn. Een hele verbetering!

Dominique Smeets 06-07-2023
8
8

Fijn matras voor heel redelijke prijs. Twee kanten, een wat zachtere en een hardere kant, maar dat zachtere moet je niet te letterlijk nemen want ik vind het nog steeds behoorlijk stevig. Met mijn gewicht van 85 kilo echter wel prettig, maar ik kan me voorstellen dat een lichter iemand deze matras te hard vindt (beide kanten). Ben tevreden over mijn aankoop en hoop er nog lang plezier van te hebben!

Anonymous
9
9

We hebben het matras vooral aangeschaft voor het logeerbed en er dus zelf weinig op geslapen. Het matras voelt prettig aan. We zijn zeer tevreden over de levering en de communicatie hierover. De matras was keurig verpakt in plastic en een grote stevige doos.

Dennis 13-02-2023
10
10

Fijn matras

Anonymous
9
9

Heerlijk stevig matras waarop ik lekker slaap. Snelle bezorging. Heel tevreden.

Anonymous
10
10

Super snelle levering! En een top matras met een harde en zachte kan. Nu ook voor mijn zoon besteld die op kamers gaat, maat 160. Fijn matras met goede ondersteuning.

Anonymous
10
10

Heerlijk matras! Ik had niet eerder op een schuimmatras geslapen, dus het was een nieuwe ervaring en even wennen, maar ik zou niet anders meer willen. Omdat ik klein en licht ben, voelt de zachte kant al vrij stevig. De stevige kant heb ik niet eens uitgeprobeerd.

Anonymous
8
8

We hadden de zeer goede emma matrassen, maar die waren loodzwaar. We zochten naar lichtere en dunnere matrassen. Door de test in de consumentengids kwamen we bij M line light terecht. Het was even zoeken, maar de " zachte" kant beviel ons prima! Matrassen zijn hanteerbaar en slapen heerlijk!

Diana Den Hertog 19-05-2021
7
7

Ik moest even wennen, had wat rug klachten op het begin. Nu ik er aan gewend ben slaap ik prima.

Anonymous
9
9

Fantastisch

Anonymous
9
9

Goede ondersteuning

Jeroen Van der Leer 13-08-2020
8
8

Het blijft altijd afwachten hoe een nieuwe matras bevalt. Heb er zeker geen spijt van en de lage prijs is ook een groot pluspunt.

Anonymous
10
10

prima matras. Geeft goede steun.

Anonymous
8
8

Ik vind het persoonlijk een heerlijk matras. Ik hou van hardere matrassen met een goede ondersteuning en ik slaap op de hardere kant. De zachte kant zakt teveel in voor een lichte zijslaper. Dit matras heeft wel één nadeel, hij stinkt in het begin verschrikkelijk! Dit zijn chemische gassen die je eerst een aantal dagen goed moet laten luchten. Na een paar dagen is de ergste stank eraf, maar pas ongeveer na een maand was de lucht bij mij geheel verdwenen.

Anonymous
9
9

Uitstekend matras. De keuze uit 2 hardheden is handig. Bevalt de zachte kant minder dan draai je 'm om naar de hardere kant. Ik (64 kg) slaap prima op de zachte kant.

Anonymous
10
10

Het matras slaapt heerlijk. De ene kant heeft een zachter foam dan de andere kant. Wij slapen op de ‘harde kant’ en deze bied ons goede ondersteuning. We zijn er erg blij mee!

Anonymous
2
2

Ik vind t verschil tussen hard en zacht niet duidelijk merkbaar. Ik lig op de zachte kant maar dat voel niet zo. Ik lig op t matras voelt hard

Dimitri van Steenderen 13-04-2021
7
7

Goed matras voor deze prijs. De twee verschillende hardheden zijn natuurlijk wel makkelijk maar eenmaal gekozen heb je daar niets meer aan.

Martine Van VELZEN 24-03-2021
5
5

Ik slaap na 30 dagen nog steeds niet helemaal goed. Wordt elke ochtend wakker met lichte rugpijn en onrustige benen.

Ruben Olthuis 01-03-2021
8
8

Het matras is top! Hij ligt niet te hard en niet te zacht, ondersteunt goed en is geschikt voor onrustige slapers. De bezorging duurde wel veel te lang, er stond 7 werkdagen en het werd ruim 2 maanden. Al met al een relatief goedkoop matras die zeker niet tegenvalt.

Anonymous
7
7

Prima product, maar de matras helt naar beneden. Dus het voelt alsof je naar beneden rolt doordat de linkerkant van de matras lager is dan de rechterkant. Heb er nu twee weken op gelegen en is niet verbeterd. Als je de matras 180 graden draait is het de andere kant die helt. Daardoor weet ik zeker dat het niet door de bedbodem komt. Support geeft aan dat dat kan gebeuren. Mocht het na een maand niet bijgetrokken zijn dan gaat ie terug.

chloe doree 04-11-2020
8
8

I have been had a much higher quality of sleep in the past days! The mattress slightly embrace your body so that your spine get straight. I like that the cover is very easily washable Although, sometimes I feel very hot, but I dont know if it is the matress or my temperature.

Letizia 04-11-2020
10
10

Fijne slaapervaring. 150 dagen op proef is voor mij niet nodig, ik ben verkocht!

Rachel Dutton 04-11-2020
3
3

Helaas te hard voor mij.

Lucas Grossi 30-10-2020
4
4

The technology used on it is good, you can see its well done and built from good materials. It's too hard though, cause me shoulder pain. I needed to add a top layer to it to make it good enough to sleep. Now its working pretty well. Im not planning to return it since I live in the 4th floor and it waaaay too much effort to buy a new one and return this one, and as its now good enough with the top layer, I'll just keep using it. I wouldn't buy it again and I do not recommend, though.

Monique Klop 30-10-2020
8
8

Gekocht als logeermatras, voelt en ligt goed, maar heb er nog maar hooguit paar uur op gelegen, en nog geen gasten gehad. Fijn dat je kan kiezen voor 2 comforts door het matras te draaien.

Anonymous
7
7

Het is een fijn matras met goede ondersteuning waar je het nodig hebt.

Vincent Gent 13-08-2020
8
8

Matras had een tikkie dikker gemogen. Slaapt verder goed.

Hillebrant Kommerij 13-08-2020
8
8

Prijs kwaliteit verhouding prima. Over de levensduur kan ik weinig zeggen maar er zit 10 jaar garantie. Ik gebruik de zachte kant, opzich zou hij wat dikker mogen maar ja dan gaat de prijs ook al snel omhoog. Voor mij een goede keuze geweest. (hiervoor een Emma matras geprobeerd die een keer zo duur is, en die was lang zo goed niet..)

J V Liere 13-08-2020
10
10

Slaapt perfect!

A Heim-Roest 13-08-2020
8
8

Erg fijn matras

Anonymous
9
9

Goed matras met de juiste ondersteuning voor een zijslaper.

Anonymous
5
5

Product geretourneerd. Voor mij te hard. Voor zijslaper of zwaardere personen + 60 waarschijnlijk beter geschikt. Goede service.

Egbert van Lee 21-07-2020
9
9

Goede prijs kwaliteit verhouding

Een koekje voor het slapen gaan?

M line plaatst functionele, analytische en marketing cookies. Dankzij functionele cookies werkt de website goed, terwijl de analytische cookies ons helpen om de website te verbeteren. Via de marketing cookies kunnen we jouw interactie met ons binnen en buiten onze website te volgen. Dat doen we legitiem en belangrijk, anoniem. Meer weten? Lees hier alles over onze cookie- en privacyverklaring. Door te accepteren geef je toestemming voor onze marketing cookies. Kies je voor weigeren? Dan plaatsen we alleen functionele en analytische cookies.